Primăria municipiului Chișinău a oferit premii și diplome campionilor Irina Rîngaci - prima luptătoare din Moldova campioană mondială la lupte libere, Victor Ciobanu - primul moldovean care a devenit campion mondial la lupte greco-romane, și Iulia Leorda, care a devenit vicecampioană mondială la lupte libere.

Astfel, în ajun de Hramul orașului, Primăria Chişinău a oferit câte 100 de mii de lei pentru primul loc și câte 50 de mii de lei pentru locul doi.
La fel, antrenorilor Victor Cucu și Andrei Chiperi Primăria le-a oferit câte 10 mii de lei.
„Sunt numele celor care au intrat în istoria țării. Tinerii campioni sunt exemple fenomenale pentru tânăra generaţie. Am felicitat sportivii campioni şi le-am mulţumit pentru performanţele obţinute şi pentru că au dus faima Moldovei la nivel mondial, ei sunt mândria ţării. Sportivii trebuie susţinuţi. De aceea ne-am propus să facem o tradiție bună. Voi veni în fața CMC cu iniţiativa ca din anul viitor, sportivii care au performanțe mari și au rezultate bune peste hotarele țării, să fie susținuți de autorități.
Ne-am propus să majorăm de trei ori bugetul pentru domeniul cultural, la fel, ne propunem să investim mai mult în proiectele sportive. Astăzi municipalitatea investește la capitolul promovarea sportului în instituțiile educaționale, susținerea mai multor campionate sportive și crearea infrastructurii sportive în oraș pentru amatori. Totul este posibil atunci când este dorinţă, se depune multă muncă, implicare şi curaj. Republica Moldova poate fi reprezentată cu mândrie peste hotare. Mult succes în continuare şi noi medalii!”, a menționat primarul general Ion Ceban în timpul premierii sportivilor.