Unul dintre cei mai buni luptători de K1 ai ultimilor ani, Badr Hari (36 de ani), a revenit în ring, însă "socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg".

Marocanul s-a luptat cu Arkadiusz Wrzosek (29 de ani), membru ultras al facțiunii TB'95 de la Legia Varșovia. Polonezul a produs surpriza și l-a învins pe Badr Hari prin K.O., în ciuda faptului că marocanul a dominat lupta și l-a pus de 3 ori la pământ pe Wrzosek.

Badr Hari a avut 123 de lupte în Kickboxing, iar în 106 din acestea a reușit să-și învingă adversarul. De asemenea, din cele 106 victorii, 92 au fost obținute prin K.O. , iar de 13 ori din cele 16 înfrângeri a fost bătut înainte de finalul ultimei runde.

Ultrașii din Polonia sunt recunoscuți pentru implicarea în sporturile de contact

Recunoscuți la nivel european pentru duritatea și fanatismul de care dau dovadă, ultrașii polonezi se antrenează pentru a fi cât mai competitivi în eventualele lupte de stradă pe care le pot da cu rivalii, atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Chiar dacă în lumea suporterilor, sărbii și croații au o imagine bună, valul de suporteri de tip ultras și "hooligan" din Polonia începe să domine.

sursa: digisport.ro