Fanii Angliei au umplut pub-urile la primele ore, marți dimineață, pregătindu-se pentru meciul echipei lor din optimile de finală ale Campionatului European 2020. Mulți dintre ei au ajuns în localuri de la 7:00 dimineața.

Anglia se va confrunta cu Germania, pe Wembley, marți seară, încercând să ajungă în sferturile de finală ale CE 2020, după ce a învins, în Grupa D, Croația și Cehia.

Cu zece ore înainte de începerea partidei, mai mulți suporteri au ajuns la un pub din Sheffield. Emisiunea ITV Good Morning Britain a vorbit cu ei pe terasă, la un pahar de bere. Adam, proprietarul pubului, a spus că a făcut amenajări speciale pentru ca meciul să fie urmărit din grădina lui de câți mai mulți suporteri.

„Există o mulțime de locuri disponibile în grădina de bere, așa că, dacă doriți o atmosferă bună, acesta este locul unde să fiți", a spus Adam.

Luni, un bloc sindical din Anglia le-a cerut angajatorilor să le permită angajaților microbiști să plece de la serviciu mai repede, pentru a prinde partida încă de la început.

„Fie că este vorba despre evenimente sportive majore precum Euro 2020, o programare la medic sau timp pentru a-și lua copiii de la școală, atunci când ești mai flexibil cu oamenii, aceștia vor fi mai dedicați și mai fericiți. Flexibilitatea reduce absenteismul și crește productivitatea", a spus Frances O'Grady, secretar general al Congresului Sindicatelor.

sursa: digi24.ro