Pe 23 decembrie, Academia de Fotbal Radu Rebeja a fost în vizită la copiii de la Orfelinatul din Cărpineni. În acest context, conducerea academiei a dus mici daruri, fructe, cărți, dar și mingi de fotbal și plasă pentru porți, astfel încât micii iubitori de fotbal să se poată pe deplin bucura de această activitate.

Pentru mulți din noi anul ăsta a fost unul mai complicat decât precedenții. Cu toate acestea, pentru cineva el e mereu complicat... Și deși noi suntem de părerea că lucrurile frumoase trebuiesc făcute nu doar cu o anumită ocazie sau cu prilejul anumitor sărbători, totuși, ne-am înarmat cu daruri și am fugit în afara orașului pentru ca să bucurăm pe cineva mai trist ca noi, acum, înainte de Crăciun.

Pe 23 decembrie, Academia de Fotbal Radu Rebeja a fost în vizită la copiii de la Orfelinatul din Cărpineni. Am dus mici daruri, fructe, cărți, dar și mingi de fotbal și plasă pentru porți, ca micii iubitori de fotbal să se poată pe deplin bucura de această activitate.

Am văzut chipuri fericite și am promis că vom reveni, pentru că Moș Crăciun există și poate face minuni!

Dragi prieteni, vă îndemnăm și pe voi să faceți mici gesturi plăcute, mai ales acum, în aceste timpuri atât de dificile”, se menționează în mesajul publicat de Academia de Fotbal Radu Rebeja.