Mai mulți tineri sportivi din R.Moldova au devenit campioni în trei categorii de vârstă în cadrul Campionatului Vienei la caiac-canoe. Competiția s-a desfășurat în zilele de 5-6 septembrie în capitala Austriei.

Pe data de 5 şi 6 septembrie 2020 Clubul de caiac WAT Kanuyentrum Kuchelauer a găzduit Campionatul Vienei la caiac-canoe, la care au participat şi elevii Clubului de canoe Jugendsportverein Der Olympischen Reserve Kanu, majoritatea copiilor care frecventează acest Club fiind originari din Republica Moldova. Ambasada Republicii Moldova a susţinut logistic participarea copiilor la eveniment, fiind şi printre susţinătorii activi din tribune. Acestea au fost două zile pline de emoţii, cu performanţe frumoase pentru tinerii conaţionali. Antrenamentele zilnice în timpul vacanţei de vară şi efortul depus au rezultat în obţinerea locurilor de întîietate la campionatul Vienei în trei categorii de vârste”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

De precizat că antrenorul tinerilor campioni este, la fel, cetățean al R.Moldova.

Aducem felicitările noastre concetăţeanului nostru moldovean Veaceslav Gurschi, pentru dedicaţia şi profesionalismul în antrenarea copiilor, iar succesele obţinute reprezintă o recunoaştere a muncii depuse”, anunță Ambasada.