Celebrul fotbalist Jerome Boateng a fugit din izolare și a făcut accident pe autostradă. Starul lui Bayern Munchen susține că se grăbea să ajungă acasă, la fiul său care se simțea rău. Conducătorii echipei l-au sancționat pe fotbalist.

Mașina lui Boateng, un Mercedes-AMG S 63 Cabrio în nuanța Diamond White, a derapat și a lovit o balustradă. Dauna se ridică la aproximativ 25.000 de euro, dar nu este acoperită de polița de asigurare, pentru că Mercedes-ul său cu motor V8 era echipat cu anvelope de vară, deși pe timp de noapte, în Bavaria, temperatura se apropie de 0 grade Celsius, iar carosabilul, în momentul accidentului, era acoperit de gheață și polei. Boateng nu a fost rănit.

Pe lângă daunele pe care le va acoperi din buzunar, Boateng a fost și amendat de club, pentru că și-a părăsit locuința în care se afla în izolare.

 „Fiul meu se simțea rău. Știu că am greșit, pentru că nu am informat clubul, dar în momentele acelea, mă gândeam numai la el. Când copilul tău de patru ani te sună și îți spune așa ceva te urci imediat în mașină și te duci repede la el, indiferent de oră!”, a fost explicația internaționalului german în vârstă de 31 de ani. Acesta este furios că șefii clubului nu au înțeles situația.

“Pentru el accept orice sancțiune. Aș vrea să-l văd pe tatăl care n-ar face ca mine. Dar dacă pentru așa ceva se impune o amendă, atunci, respect! Este foarte trist!”, a comentat Boateng.

sursa: promotor.ro