Clubul de fotbal Zimbru Chișinău anunță retragerea echipei de seniori din toate competițiile de fotbal organizate sub egida FMF. Astfel, în sezonul 2020-2021, galben verzii nu vor alinia nicio echipă de seniori în toate diviziile Campionatului Național de fotbal și a Cupei Moldovei. Motivul îl reprezintă problemele financiare cu care se confruntă în ultimii ani echipa de seniori, potrivit unui comunicat de presă al clubului.

„În același timp, ținem să precizăm că toate eforturile clubului vor fi îndreptate către dezvoltarea continuă a Academiei de fotbal Zimbru. Menționăm că toate grupele de copii și juniori vor continua să activeze în regim normal și fără întreruperi, iar echipele înscrise în competiții își vor continua evoluția”, se menționează în comunicat. 

În aceste condiții, administrația clubului anunță un amplu program de resetare și de reformare a clubului. Toți iubitorii fotbalului care doresc să contribuie la renașterea clubului sunt așteptați cu idei și propuneri pentru elaborarea unei strategii de dezvoltare a clubului care să readucă Zimbru Chișinău în locul de frunte a fotbalului moldovenesc, acolo unde îi este locul.