Fostul campion mondial la box, Ricardo Mayorga, cunoscut prin boxeri cu numele de „Matador”, a ajuns la spital, după ce a fost bătut cu bestialitate de către mai multe persoane necunoscute care i-au furat banii, actele, dar și telefonul mobil

Potrivit BoxingScene, pugilistul în vârstă de 46 de ani, a fost bătut pe o stradă din Managua, capitala Nicaragua, de un grup de persoane necunoscute. Unul dintre ei l-a atacat cu un obiect dur și l-a lovit în cap, iar restul i-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele și l-au lăsat să zacă fără cunoștință la pământ.

Boxerul a fost găsit într-o baltă de sânge de către un cunoscut de-al său care a solicitat intervenția medicilor. În urma acestui incident, boxerul s-a ales cu mai multe fracturi ale oaselor, însă viața sa este în afara oricărui pericol. Totodată, atacatorii l-au lăsat  fără bani, acte, telefon și ceas.

Mayorga a părăsit ringul de box în aprilie 2019 după ce a fost făcut knockout de către debutantul Lester Martines. În perioada sa de glorie, Mayorga a fost denumit de fani „Matador”. Acesta a deținut în perioada 2002 - 2003 și 2005-2006 a deținut centura de campion în categorii de greutate ușoară.