Un boxer de categorie grea din Africa de Sud a ieșit din lupta pentru titlul înainte ca aceasta să aibă loc, după ce a suferit un accident ciudat, informează News.com.au

Ruann Visser a fost retras din luptă și ia în considerare acțiuni legale, după ce a căzut din ring înainte de începerea meciului în care urma să-și apere centurile WBA în fața lui Tian Fick, în Cape Town.

Visser, un colos de 2 metri și 6 centimetri înălțime, a fost rănit înaintea partidei, în timp ce se sprijinea de corzile ringului, care au cedat. Acesta a reușit să se prinde de una dintre corzi în cădere, evitând astfel să cadă pe spate sau în cap.

Visser, care a luptat și cu Vladimir Klitschko, a suferit răni la brațul stâng și la un genunchi în urma căzăturii, fiind obligat să renunțe la meci de către doctor.

Sportivul vrea ca "cineva să plătească" după accidentarea sa și a anunțat că va avea discuții cu organizatorii și cu echipa sa legală.

Nefdt Visser, tatăl și managerul lui Ruann Visser, a spus că sportivul este plin de vânătăi și are probleme cu brațul stâng.

sursa: digi24.ro