Simona Halep și-a prezentat astăzi, pe Arena Națională, trofeul câștigat la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Tenis și de Primăriei Capitalei.

Gala de pe Arena Națională se încheie cu mulțumirile Simonei Halep, în acordurile melodiei de la Queen, We Are The Champions, și în aplauzele celor prezenți.

 Câți copii îți dorești? a fost întrebată Simona Halep. Un milion, a răspuns ea imediat, care să vină la tenis și pe care să-i sărbătorim și pe ei pe Arena Națională, a adăugat sportiva.

Finala de la Wimbledon 2019, comentată de Simona Halep și Ion Țiriac

 Pe scenă urcă Ion Țiriac. „Welcome to Simona's Night, lumii întregi! Am văzut finala live, am văzut vreo 20, am văzut și alte două finale ale unui român care s-a hotărât să le facă cadou altora, n-a vrut să le câștige el, dar nu poți să nu-l numești pe Ilie Năstase. Am jucat și eu acolo, e un teren deosebit, e tradiția”, a spus Ion Țiriac. El anunță prezentarea „filmului” de la Wimbledon, comentat live împreună cu Simona Halep.

„Am fost destul de lucidă și sigură pe mine”, a comentat Simona secvența care arăta momentul în care intră pe teren. „Am vrut eu să intru prima”, a explicat ea, „intervievată” de Ion Țiriac. „Coridorul poate fi intimidant, dar nu m-am gândit la nimic, m-am gândit că am rachetele, că am pantofii care trebuie”, a continuat ea.

Ion Țiriac spune despre adversara Simonei Halep, Serena Williams, că este singura jucătoare care a servit cu 200 de km/h, o performanță pe care nici măcar Djokovic și Federer nu au reușit-o în finala băieților.

Sursa: Digi24.ro