Simona Halep a sperat până în ultima clipă că va putea juca la turneul de la Moscova. Problemele la spate au împiedicat-o însă pe Simona să ia startul la Kremlin Cup.

Liderul mondial nu a scăpat totuși de întrebările incomode ale rușilor, scrie prosport.ro.

Jurnaliștii de la Sport Express i-au adresat o întrebare menită să o pună pe gânduri, dar Simona Halep a răspuns imediat și extrem de sincer. Rușii au întrebat-o dacă s-ar muta definitiv din România.

Cu siguranță nu voi face asta! Nu este pentru mine. Mie îmi place acasă. Sunt foarte patrioată, iubesc România! Sunt mereu fericită când mă întorc acasă! Am familia și prietenii acolo. Stilul de viață din România mi se potrivește mai mult față de cel din Monte Carlo", a declarat Simona Halep.

Întrebarea a venit în contextul în care mai mulți tenismeni de top s-au mutat în Monte Carlo pentru a plăti taxe mai mici.

ppAmintim că Simona Halep a decis să se retragă din turneul de la Moscova. Anunțul a apărut inițial în presa din Rusia și a fost confirmat ulterior pe site-ul oficial al turneului. Românca a fost înlocuită pe tabloul principal de grecoaica Valentini Grammatikopoulou