Ceea ce trebuia să fie unul dintre cele mai aşteptate spectacole sportive ale anului s-a transformat, în final, într-un circ în toată regula, presărat cu evenimente reprobabile şi cu scene care nu fac cinste sportului. După patru runde pline de acţiune, în care McGregor şi marele său rival şi-au împărţit lovituri dureroase, finalul a fost incandescent. Un specialist al luptei la podea, Khabib a tranşat meciul după ce l-a prins pe McGregor într-o strânsoare din care irlandezul nu a putut scăpa, cu două minute rămase din runda a patra, apoi a început haosul.

Primele urmări! Dana White, şeful UFC, a anunţat că trei dintre oamenii din staff-ul lui Khabib care au intrat peste McGregor în cuşcă au fost reţinuţi de poliţiştii americani: "Trei dintre oamenii lui Khabib au fost arestaţi şi se află în drum spre închisoare", a spus Dana White, după ce lucrurile s-au mai liniştit puţin.

Surescitat de victorie, sportivul cu origini în Dagestan şi-a pierdut cumpătul şi, imediat, a ieşit din cuşcă pentru a se lua la bătaie cu oamenii care fac parte din staff-ul lui McGregor. În tot acest timp, adversarul său a privit din cuşcă desfăşurarea evenimentelor, nedorind să le amplifice. Însă nu a fost loc de linişte!

În tensiunea creată, unul dintre antrenorii lui Nurmagedov a intrat în cuşcă şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, declanşând o adevărată bătaie generală. A fost nevoia de intervenţia oamenilor din staff-ul UFC pentru a linişti spiritele, spre stupefacţia spectatorilor.

În cele din urmă, seara s-a terminat cu Dana White, şeful UFC, trimiţându-l nervos pe Khabib la vestiar fără centura de campion!

Sursa: Prosport