Selecţionerul naționalei de fotbal a R MoldovA, Alexandru Spiridon, a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu San Marino (12 octombrie) şi Belarus (15 octombrie) din cadrul Ligii Naţiunilor. Printre cei selecționați se află și Virgiliu Postolachi, fotbalist care a primit cetățenia română, fiind dorit în naționala de peste Prut.

Aceștia sunt: Alexei Koşelev, Stanislav Namașco, Serghei Pașcenco – portari;

Alexandru Epureanu, Oleg Reabciuk, Ion Jardan, Dinu Graur, Veaceslav Posmac, Petru Racu – fundași; Cătălin Carp, Alexandru Gaţcan, Artur Ioniţa, Radu Gînsari, Alexandru Dedov, Eugeniu Cociuc, Andrei Cojocari, Alexandru Antoniuc, Gheorghe Anton, Constantin Sandu – mijlocași; Vitalie Damaşcan, Ion Nicolaescu, Virgiliu Postolachi, Vladimir Ambros și Alexandru Boiciuc – atacanți.

ppPrecizăm că deși a fost convocat și pentru acest meci, jucătorul Virgiliu Postolachi a primit cetățenia română și cel mai probabil va evolua pentru naționala de peste Prut.

În primele două partide, naționala Moldovei a cedat în deplasare cu Luxemburg, scor 0-4 și a remizat cu Belarus la Chișinău, 0-0.