Pilotul Ferrari Sebastian Vettel, dacă nu a reușit să prindă primul loc pe podium, pe circuitul de la Hungaroring, s-a decis să prindă muște la conferința de presă, care a avut loc după cursă.

Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi. Chiar la începutul conferinței, colegul său, Kimi Raikonnen, a fost întrebat cum fost să conducă 70 de tururi fără să bea apă, din cauză că mecanicii au uitat să conecteze butelia pe care o avea în bolid. În acest timp, Sebastian Vettel avea o altă preocupare: de a prinde muște de pe masa la care erau așezați în timpul conferinței. Pilotul Ferrari nu s-a oprit aici: a perseverat și i-a arătat câștigătorului Marelui Premiu al Ungariei, Lewis Hamilton, „trofeul” obținut mulțumită asiduității sale. 

Vedeți mai jos imaginile video cu fapta pilotului Ferrari de la minutul 0:57 până la 01:34.

Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes, a făcut un pas important spre un nou titlu în Formula 1, după victoria reușită duminică în Marele Premiu al Ungariei.

Britanicul a plecat din pole-position, a făcut o cursă perfectă și a obținut categoric cea de-a cincea victorie a sezonului. E al doilea Grand-Prix consecutiv al campionului en-titre, care s-a impus în urmă cu o săptămână și la Hockenheim, când a reușit o cursă magistrală și a câștigat după ce a plecat de pe locul 14.

Podiumul a fost completat de Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen, piloții celor de la Ferrari, un omagiu pentru Sergio Marchionne, fostul director al constructorului italian, care a încetat din viață săptămâna aceasta.