Virgiliu Postolachi a marcat un supergol în meciul câștigat de PSG în fața lui Atletico Madrid. Atacantul moldovean pe care Federația Română de Fotbal vrea să îl naturalizeze a înscris în prelungirile partidei golul care a stabilit scorul final, 3-2.

Postolachi a șutat superb de la marginea careului direct în plasa laterală, după ce a driblat elegant un jucător de-al lui Diego Simeone.

La vârsta de 18 ani, Postolachi se poate lăuda cu două titluri de campion al Franței, cu U17 în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017. Fotbalistul, care a fost cooptat de către scouterii celor de la PSG încă de acum cinci ani, din vara lui 2013, a reușit o ”dublă” în finala campionatului francez, dintre PSG U17 și AS Monaco U17, scor 3-0, disputată la data de 3 iunie 2017.

În timpul sezonului trecut, Postolachi a fost promovat la U19, unde a fost iar extrem de apreciat. Tocmai de aceea, Virgiliu a fost utilizat și în șase partide ale francezilor din Youth Champions League reușind să marcheze și două goluri, pe terenul celor de la Glasgow Rangers și al lui Bayern Munchen.