Simona Halep va participa la un eveniment caritabil, cu o zi înaintea debutului turneului de la Madrid. Cea mai bună jucătoare a lumii va lua startul la o competiție atractivă, alături de alți trei sportivi cunoscuți.

Feliciano Lopez, Carla Suarez Navarro și Lucas Pouille sunt cei trei jucători, care alături de Simona Halep, vor avea ținta de a strânge 100.000 de euro, pentru a promova lupta împotriva violenței domestice, scrie digi24.ro.

Anul trecut, Simona Halep și Grigor Dimitrov au fost cei care s-au impus la Madrid, la Tie Break Tens și au câștigat fiecare câte 100.000 de euro.

După turneul de la Miami, care a încheiat sezonul de hard din prima parte a anului, numărul 1 WTA se bucură de o pauză, până la startul sezonului de zgură. Următorul turneu WTA la care va participa va fi cel de la Stuttgart.

Simona Halep va juca alături de echipa României de Fed Cup în meciul cu Elveția, barajul pentru Grupa Mondială I. Meciul se va desfășura la Cluj-Napoca, în weekend-ul 21-22 aprilie, în direct la Digi Sport 1.

Apoi, va participa la turneul de la Stuttgart (23-29 aprilie), care de asemenea va fi transmis de la Digi Sport.