Juventus și Manchester City sunt cele două formații care au obținut miercuri biletele pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dacă în cazul formației lui Guardiola lucrurile erau clare încă după duelul din Elveția, câștiga de cetățeni cu 4-0, campiona Italiei a avut o misiune mult mai grea la Londra, cu Tottenham.

După 2-2 în tur și 1-0 la pauză pentru englezi, Juventus a întors rezultatul în partea secundă grație reușitelor semnate de argentinienii Higuain și Dybala. S-a terminat 2-1 pentru Juventus. Același scor s-a înregistrat și la Manchester, acolo unde FC Basel a obținut doar o victorie de palmares în fața lui City. Până în acest moment, patru formații s-au calificat în sferturi: Real Madrid, Liverpool, Juventus și Manchester City. Rez

Săptămâna viitoare sunt programate partidele retur din celelalte 4 sferturi de finală. Marți, AS Roma primește vizita lui Șahtior în timp ce Sevilla joacă pe terenul lui Manchester United, în timp ce miercuri Bayern merge la Istanbul pentru duelul cu Beșiktaș iar Barcelona întâlnește pe Chelsea pe Camp Nou.

Sursa: digisport.ro