Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă noaptea trecută, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A.

Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de ani, a murit în somn.

„Profund îndurerată, Fiorentina este nevoită să anunţe că Davide Astori, căpitanul său, a încetat din viaţă”, a notat clubul din Florenţa pe Twitter.

Meciul Udinese – Fiorentina, contând pentru etapa a XXVII-a a campionatului Italiei, care ar fi trebuit să se dispute duminică, a fost amânat, scrie Știri pe Surse.ro.

Conform celor mai recente informații, Davide Astori și-a petrecut seara de sâmbătă în propria cameră de hotel, în compania portarului Marco Sportiello. Site-ul fiorentinanews.com, dedicat formației viola, a scris că Astori a jucat fotbal pe play-station împreună cu colegul de echipă.

Cei doi s-au despărțit în jurul orei 23.30, când Marco Sportiello s-a retras în camera lui. Primul indiciu că ceva s-ar fi putut întâmpla cu Astori a apărut a doua zi dimineață, la ora 9.30, când jucătorul nu a apărut la micul dejun. Puțin mai târziu, trupul său neînsuflețit a fost descoperit de un maseur.

Marco Sportiello a fost interogat de poliție, deoarece a fost ultima persoană care l-a văzut Davide Astori în viață, scrie Libertatea.ro