Federaţia Moldovenească de Fotbal şi-a înaintat candidatura pentru găzduirea Supercupei Europei din anul 2020. Astfel, FMF este una dintre cele 9 asociaţii europene care şi-au manifestat dorinţa de a organiza această partidă.

Decizia finală va fi luată de către forul european în luna mai 2018. Stadioanele și orașele care candidează pentru găzduirea Supercupei Europei sunt Arena Naţională din Tirana (Albania), stadionul Dinamo din Minsk (Belarus), stadionul Olimpic din Helsinki, Grand Stade din Nisa (Franţa), Sami Ofer de Haifa (Israel), Stadionul Central din Almatî (Kazahstan), Stadionul Zimbru din Chişinău (Republica Moldova), Windsor Park din Belfast (Irlanda de Nord) şi Dragao din Porto (Portugalia).

UEFA organizează în fiecare an Supercupa Europei la fotbal, în care câştigătoarea Ligii Campionilor se duelează cu deţinătoarea Ligii Europa, iar meciul are loc în diferite capitale europene.

În ultimii ani, Supercupa Europei a mai fost găzduită de oraşele Praga, Cardiff, Tbilisi, Trondheim şi Skopje, iar următoarele două ediţii ale Supercupei Europei se vor disputa pe arena Lillekula din Tallinn, capitala Estoniei, în 2018, şi pe stadionul Beşiktaş din Istanbul, în 2019.