Belgia a reuşit în această seară cel mai rapid gol din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Benteke a înscris contra Gibraltarului după doar 7 secunde.

"Dracii roşii" se află într-o formă foarte bună, dovadă în acest sens fiind partida cu Bosnia, de la finalul săptămânii trecute, scor 4-0. Acum, adversarul a fost unul mult mai uşor, iar echipa lui Roberto Martinez a "sburdat" încă din start.

Înlocuitorul lui Romelu Lukaku (uşor accidentat vineri), Christian Benteke, a avut nevoie de doar 7 secunde pentru a înscrie al 7-lea său gol pentru naţională. El a profitat de o gafă a unui fundaş advers, imediat după fluierul de start, a recuperat şi apoi s-a îndreptat nestingherit spre poarta adversă, marcând la colţul lung.

Golul lui Benteke nu a fost doar cel mai rapid din actualele preliminarii pentru CM 2018, ci din istoria preliminariilor pentru un Mondial.

 

Două secunde este recordul absolut al celui mai rapid gol din istorie. În 2010, Nawaf Al Abed reuşea să bifeze această reuşită într-un duel Al Hilal - Al Shoalah, scor 4-0.

Sursa: digisport.ro