Echipele moldovenești "Milsami", "Dacia" și "Zarea" au jucat ieri meciurile retur din cadrul primei etape preliminare a Ligii Europei. Din toate cele trei echipe, doar Zaria Bălți s-a calificat în etapa a doua preliminară a campionatului European.

"Zarea" Bălți a reușit un meci retur eroic în deplasare cu Sarajevo din Bosnia și Herțegovina în cadrul primei etape preliminare a Ligii Europei. Spre finalul timpului regulamentar de joc, Serghei Pașcenco a parat un penalty și a dus meciul în extra-time, unde, după câteva minute, arbitrul l-a eliminat pe Andrei Novicov. Totuși, "Zarea" a rezistat până la seria loviturilor de departajare, unde s-a dovedit a fi mai puternică. În etapa a doua preliminară, "Zarea" va duela cu ciprioții de la "Apollon Limassol", scrie moldfutbol.com

Dacia a găzduit clubul Shkendija din Macedonia. Chișinăuienii au pierdut cu scorul de 0:4 și au fost eliminați din competiție. Vă reamintim că în primul meci, dacii au încasat trei goluri.

"Milsami" a remizat în meciul retur din cadrul primei etape preliminare a Ligii Europei contra grupării "Fola Esch" din Luxemburg (1:1). Astfel, orheienii sunt eliminați din competiție și părăsesc arena internațională.