Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va părăsi imediat Manchester United, scrie BBC. „Am convenit de comun acord să încheiem colaborarea”, a anunțat Ronaldo, scrie digi24.

Decizia vine în urma unui interviu controversat în care jucătorul de 37 de ani a criticat clubul și a spus că „nu are niciun respect” pentru managerul Erik ten Hag.

Ambele părți au declarat că plecarea lui Ronaldo a fost stabilită „de comun acord”.

Cristiano Ronaldo a stârnit un scandal de proporții, după ce i-a acordat un interviu „exploziv” lui Piers Morgan, în care și-a acuzat antrenorul și echipa. Starul portughez, însă, a fost „descifrat” imediat de oamenii din fotbal, care au spus la unison că a făcut asta pentru a-și forța plecarea.

Atacantul a discutat cu agentul său și și-ar fi oferit din nou serviciile pentru Real Madrid, potrivit digisport.ro. Publicația spaniolă Sport susține că Ronaldo s-a oferit să joace la Real Madrid o perioadă de 6 luni, iar dacă nu face față, nu va mai rămâne pe Santiago Bernabeu.

Clubul îi mulțumește pentru contribuțiile imense avute în cele două perioade”, scrie într-un comunicat al englezilor.

La rândul său, Ronaldo a spus: „În urma discuțiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem colaborarea. Iubesc Manchester United și iubesc fanii, asta nu se va schimba niciodată. Se pare că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Man Utd toate cele bune”, a declarat Cristiano Ronaldo.