Inspectoratul General al Poliției a confirmat incidentul din noaptea spre 30 ianuarie din localul „ATTICO” de pe strada N.Dimo, unde timp de trei ore câteva sute de clienți au fost ținuți închiși în local, după ce poliția și mascații au venit cu verificări.

Iurie Podarilov, șeful IGP, în cadrul unui breifing de presă a confirmat informațiile publicate de Deschide.MD în această dimineață despre incidentul de la clubul ATTICO, unde aproximativ 300-400 de persoane au fost ținute ostatici în local.

Șeful IGP susține că în local nu s-ar fi aflat procurori, ofițeri și CNA, după cum a scris Deschide.MD, dar și a fost confuz în declarațiile din briefing încercând să convingă că în local ar fi fost 100 de persoane.

„Este de menționat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, Poliția a eliberat sub, câteva...peste o sută de persoane blocate de administrația și paza localului în incinta unui club. Aici este de menționat că după trei ore de negocieri cu administrația clubului care a fost speriată cu riscul unei amenzi, au acceptat să elibereze câteva sute... peste o sută de persoane sechestrate de administrația clubului” a precizat Podarilov.

EXCLUSIV (VIDEO) // Procurori, judecători, ofițeri CNA și alte câteva sute de persoane, „ostatici” într-un club de noapte din Chișinău