UPDATE // 18:39 // Poliția anunță că și cel de-al doilea bărbat suspectat, care se eschiva de poliție, a fost reținut, în urma măsurilor operative întreprinse de către angajații Inspectoratului Național de Investigații. Bărbatul de 36 de ani a fost anterior condamnat pentru infracțiune similară. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Bărbații riscă pedeapsa cu închisoare de până la 15 ani. Ambii la moment sunt reținuți pentru 72 de ore.

Știrea Inițială

Un tânăr a murit, după ce ar fi fost ucis în bătai de către doi indivizi cu care a fost cu uratul. Crima ar fi avut loc noaptea trecută, iar cadavrul victimei a fost găsit în această dimineață zăcând într-o baltă de sânge pe o stradă din localitatea Frumușica, din raionul Călărași.

Potrivit surselor Deschide.MD victima ar fi un tânăr în vârstă de 31 de ani. Acesta ar fi fost ucis în bătaie de către alți doi tineri, cu care a fost cu uratul, după ce între aceștia a izbucnit un conflict care a avut la bază niște neînțelegeri mai vechi.

Cei doi agresori l-ar fi bătut cu bestilitate pe tânăr și l-au lăsat să zacă în stradă. Din cauza traumatismelor grave, acesta a murit, iar cadavrul acestuia a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 07:00.

Oamenii legii au stabilit că tânărul a fost ucis de doi tipi de 30 și 36 de ani, din aceeași localitate, unul dintre care anterior și-a ispășit pedepsa într-o instituție penitenciară pentru omor.

Individul de 30 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar cel de-al doilea, care anterior a fost judecat pentru un alt omor, a dispărut fără urmă. Acesta ar fi fost anunțat în căutare pe întreg teritoriul R.Moldova.

Amintim că acesta este cel de-al doilea incident grav cu implicare unor foști pușcăriași, asta după ce ieri un bărbat, care anterior s-a aflat după gratii pentru comiterea unui omor, a ajuns la spital în stare gravă fiind înjunghiat de către concubina sa. Femeia anterior s-a aflat în pușcărie fiind condamnată pentru o altă tentativă de omor.

O femeie și-a înjunghiat iubitul, la Cahul. Ambii sunt foști pușcăriași