O tânără și copilul său au ajuns kla spital, după ce mașina cu care se deplasau s-a izbit într-un copac. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:45, pe drumul care face legătura dintre localitatea Sîngereii Noi și mun.Bălți. Șoferul automobilului nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo.

Potrivit poliției locale, în accident a fost implicat un automobil de marca Toyota Auris, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 27 de ani.  În timpul deplasării din satul Sângerei Noi spre municipiul Bălți, din motiv că nu a adaptat viteza la condițiile rutiere ( carosabil umed), a manifestat imprudență la trafic și a ignorat prevederile RCR, ulterior a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapta de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acsotament.

În urma impactului, automobilul a fost avariat, iar o tânără de 26 de ani și un copil de 4 ani s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajotur medical.

Tânără a fost diagnosticată cu o fractură de coastă pe stânga, iar copilul cu o acută traumă cranio-cerebrală, comoție cerebrală, dar și contuzia țesuturilor moi și mandibulei.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.