O femeie a murit, după ce automobilul cu care se deplasa s-a izbit într-un copac. Tragedia a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:30, la ieșirea din satul Alexandreni în direcția satului Volodeni, raionul Edineț

Svetlana talpă, ofițerul de presă al IP Edineț, a declarat pentru Deschide.MD că în accident a fiost implicat un automobil de marca Renault, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani.

„Bărbatul conducând un automobil de marca Renault Scenic,  la ieșirea din satul Alexandreni direcția de deplasare spre satul Volodeni, nu ar fi ținut cont de situația rutieră, nu ar fi adaptat viteza corespunzătoare condițiilor rutiere care iar permite să prevadă careva situații periculoase. Acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acostament”, a precizat Talpă.

Reprezentantul IP Edineț a mai menționat că în urma impactului, șoferul a fost transportat la Spitalul Raional Edineț, iar pasagera sa,  o femeie de 47 de ani, locuitoare al satului Bădragii-Vechi, a decedat la fața locului, până la sosirea ambulanței.