UPDATE // Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Edineț, a declarat pentru Deschide.MD că în casa de locuit, în care a izbucnit incendiul, a fost depistat cadavrul carbonizat a proprietarului, un bărbat de 64 de ani și cadavrul carbonizat al consăteanului său, de 35 de ani.

„Ambii se aflau în vizorul poliției ca consumatori de băuturi alcoolice, care periodic se adunau în casa sus menționată. Proprietarul, locuia de unul singur făcând parte din familie social vulnerabilă. Cel de-al doilea bărbat nu avea un loc permanent de trai”, a precizat Talpă.

 ȘTIREA INIȚIALĂ

Două cadavre carbonizate au fost găsite într-o casă cuprinsă de flăcări. Descoperirea macabră a avut loc astăzi în localitatea Bratușeni, din raionul Edineț.

Potrivit datelor preliminare, victimile ar fi doi bărbați, unul dintre care este proprietarul locuinței. Autoritățile au fost sesizate despre incendiu de către un vecin.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a izbucnit incendiul, dar și cele în care a survenit decesul celor doi bărbați.