Un bărbat a murit, după ce a fost lovit de un automobil. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 19:10, în localitatea Coteala, din raionul Briceni. Șoferul a părăsit locul unde s-a produs tragedia, însă a fost prins pe urme fierbinți de către angajații IP Briceni.

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din localitatea Larga, din același raion. Dânsul se deplasa pe o stradă din localitatea Coteala când, în circumstanțe încă necunoscute de anchetă, a fost spulberat de un automobil. În urma impactului, pietonul a murit până la venirea ambulanței, iar șoferul a fugit de la locul faptei.

În rezultatul măsurilor speciale de investigație s-a stabilit că bărbatul a fost lovit de un automobil de marca Opel  Donca Ivan a fost tamponat de către automobilul de model Opel Monterey, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani.

Șoferul a fost escortat la IP Briceni, unde a fost audiat și testat alcooscopic. Dânsul nu consumase alcool la volan și și-ar fi recunoscut vina, ulterior a fost reținut pentru 72 de ore.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.