Un reprezentat al Ambasadei Ungariei în R.Moldova ar fi accidentat cu mașina un agent de patrulare al INSP, după ce polițistul i-ar fi făcut observație că s-a parcat neregulamentar pe strada Armenească, la intrarea în Piața Centrală, și blocase autobuzul Centrului Mobil de Vaccinare antiCOVID-19.

Sursele Deschide.MD susțin că incidentul a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 11:40, după ce un șofer a parcat neregulamentar mașina Ambasadei Ungariei, un Mercedes cu plăcuțele de înmatriculare CD 119 AA, paralel cu un autobuz al centrului mobil de vaccinare și crea impedimente în trafic.

O angajată a centrului mobil de vaccinare a solicitat ajutorul unui echipaj de patrulare ca să înlăture automobilul pentru a permite șoferului autobuzului să se deplaseze.

După ce au intervenit polițiștii, la fața locului s-a apropiat și șoferul automobilului Mercedes. Dânsul s-ar fi arătat deranjat de observațiile făcute de către polițiști, s-ar fi contrat cu ei reproșându-le că automobilul nu încurcă nimănui, după care i-ar fi și amenințat că va sesiza conducerea MAI despre acest incident.

Șoferul Mercedes-ului s-ar fi enervat, a urcat și apăsat pe accelerator, lovind pe unul dintre cu partea laterală stângă pe unul dintre agenții de patrulare.

Din fericire, omul legii nu s-a ales cu traumatisme grave și nici nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.