UPDATE // 09:41 // Contactată de Deschide.MD, Aura Revenco, consultant principal în Direcția comunicare și protocol a Guvernului, a confirmat că mașina implicată în accident aparține Cancelariei de Stat, iar toți cei patru bărbați, șoferul și trei pasageri, la fel șoferi, sunt angajați ai Guvernului. Accidentul s-a produs în timpul orelor de serviciu, mai exact, șoferul îi transporta pe cei trei colegi la muncă. Cei trei pasageri sunt răniți și internați, iar unul din ei se află în stare gravă.

UPDATE // 08:38 // Poliția Capitalei confirmă decesul șoferului care se afla la volanul automobilului și menționează că acesta avea vârsta de 63 de ani.
Pe caz a fost inițiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

ȘTIREA INIȚIALĂ
 
O persoană a murit, iar altele trei au fost rănite, după ce o mașină a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un stâlp. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:45, la intersecția străzii Nicolae Costin cu strada Onisifor Ghibu, din capitală.

În accident a fost implicat un automobil de marca Skoda în care se aflau patru bărbați. Sursele Deschide.MD, apropiate anchetei, ne-au comunicat că automobilul ar aparține Cancelariei de Stat, iar cele patru persoane ar fi șoferii instituției.

Șoferul a pierdut controlul volanului, din motive încă necunoscute de anchetă, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit violent într-un stâlp de pe acostament.

În urma impactului, mașina a fost grav avariată, iar cele patru persoane au fost descarcerate și transportate la spital cu diverse traumatisme. Din nefericire, bărbatul care se afla la volanul automobilului a murit în drum spre spital.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.