Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, își exprimă susținerea pentru candidatul formațiunii la alegerile din Bălți, Marina Tauber. Într-o postare video pe pagina sa de Facebook, el menționează că are deplină încredere în colega sa și a dat asigurări că, în cazul în care locuitorii din Bălți îi vor acorda vot de încredere, acest oraș va deveni o grădină în floare.

Ilan Șor a mai menționat valoarea și importanța orașului Bălți și a precizat că locuitorii săi merită o viață mai bună.

„Bălțiul este un oraș secular, cu o istorie bogată, al doilea ca mărime din țară. Este un oraș care a dat naștere multor personalități, ce-au influențat, uneori decisiv, destinul acestei țări. Bălțiul reprezintă un important centru administrativ, cultural și educațional. Acest orașul este, pe bună dreptate, o adevărată capitală a Nordului, deoarece îi reprezintă nu doar pe oamenii locului, dar și pe majoritatea cetățenilor din această parte a țării”, a notat Ilan Șor.

El a mai adăugat că Marina Tauber este un om responsabil și de cuvânt și că nu pune la îndoială faptul că-și va îndeplini cu cinste toate angajamentele pe care și le asumă, ca urmare a acestei decizii. 

„O cunosc pe Marina Tauber de când eram copii și știu că ea este un om de cuvânt, un om care nu face niciodată lucrul doar pe jumătate. Am deplină încredere în ea și sunt convins că va face tot ce-i stă în puteri să îndeplinească ceea ce ne dorim cu toții. Am certitudinea că, împreună, vom renaște orașul Bălți”, a menționat Ilan Șor.