UPDATE // 08:35 // IGP confirmă reținerea a două persoane în cazul omorului din localitatea Corjeuți raionul Briceni. Cei doi ar fi intenționat să fugă din R.Moldova.

„Este vorba de doi frați cu vârstele de 39 și 41 de ani, unul dintre ei anterior judecat tot pentru omor și ieșit la libertate în 2019.Motivul crimei este un conflict mai vechi cu victima. Potrivit informațiilor operative deținute, cei doi intenționau, astăzi dimineață, să părăseasca Republica Moldova”, se arată într-o postare pe canalul de Telegram al IGP.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Oamenii legii au identificat și reținut noaptea trecută două persoane suspectate că ar fi comis crima din localitatea Corjeuți, din raionul Briceni.

Sursele Deschide.MD susțin că aceștia au fost reținuți de către ofițerii INI și cei de la IP Briceni, cu suportul mascaților Fulger. Cei doi indivizi s-au dovedit a fi doi frați de 39 și respectiv 40 de ani.

Totodată, oamenii legii ar fi găsit la domiciliul acestora și arma de vânătoare cu care a fost ucis bărbatul de 34 de ani.

Amintim că bărbatul de 34 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, la începutul săptămânii curente, în curtea casei.

Bărbat împușcat mortal în curtea casei sale, la Briceni. Poliția încă nu are niciun suspect