UPDATE // Potrivit iGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:26. Pentru lichidarea arderii au intervenit trei echipe de salvatori, care ajunși au stabilit că focul a cuprins un garaj și o anexă. Arderea a fost localizată către ora 20:46.

„În timpul intervenției salvatorii au reușit evacuarea unui automobil din garajul afectat. Nici o persoană nu a avut de suferit, iar datorită intervenției operative a pompierilor au fost salvate clădiri din preajma. Incendiul a fost lichidat complet la ora 21:34. Sediul Procuraturii raionului Ungheni a rămas intact, nefiind afectat de ardere. Focul a distrus o anexă cu bunuri materiale învechite și 60% din suprafața garajului. Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite ulterior de specialiști”, se arată în comunicat.
ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii au fost puși pe alertă, după ce un incendiu a izbucnit în această seară la Procuratura Ungheni. Preliminar se cunoaște că flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit.

Sursele din teritoriu susțin că flăcările ar fi izbucnit în garaj, din cauza unui scurt circuit, dar și că ar fi distrus richizite de birou și bunuri de uz casnic.

 În garajul instituției se afla un automobil Skoda, dar care nu a fost deteriorat.

Victime sau persoane traumatizate nu au fost înregistrate.