Au bătut doi boschetari fără milă, cu pumnii și picioarele, minute în șir, iar scenele de violență au fost filmate cu tlefonul de către unul dintre agresori. Este vorba despre cei trei minori care au fost reținuți ieri, 12 Octombrie, suspectați că au ucis în bătaie un bărbat, cadavrul căruia a fost găsit lângă coșurile de gunoi din curtea blocurilor de locuințe de la instersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Vasile Alecsandri, la câțiva pași de sediul Ministerului Afacerilor de Interne.

Sursele Deschide.MD, apropiate anchetei, ne-au comunicat că cei trei suspecți, cu vârste de 14 și 15 ani, în seara de luni, 11 Octombrie, în jurul orei 22:00, i-ar fi bătut cu cruzime pe doi boschetari.

În urma traumatismelor grave, unul dintre cei doi boschetari, în vârstă de 35 de ani, a murit. Cadavrul acestuia, cu multiple semne de moarte violentă, a fost găsit în amiaza zilei de marți, 12 Octombrie, zăcând lângă coșurile de gunoi din curtea blocuirlor de locuințe.

Ofițerii din cadrul IP Centru a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pe urme fierbinți i-au reținut pe cei trei suspecți, iar ulterior au fost dați pe mâna procurorilor de la Procuratura mun.Chișinău, Oficiul Centru, după competență.

Anchetatorii au depistat în telefonul unuia dintre cei trei imagini video surprinse de făptași cum îi snopesc în bătaie pe boschetari. Cei trei ar fi expediat și prietenilor imaginile de groază.

Aceleași surse au ținut să menționeze că cei trei adolescenți astăzi vor apărea în fața judecătorului de instrucție pentru a li se elibera mandate de ares preventiv la solicitarea procurorilor.