Crește numărul deputaților vaccinați. Deja 72 parlamentari și-au prezentat copiile certificatelor de vaccinare la Parlament. Datele au fost prezentat de președintele Parlamentului Igor Grosu, deputatul comunist Vladimir Voronin venind cu inițiativa ca datele să fie prezentat la fiecare început de ședință.

Atsfel, din fracțiunea PAS, din 63 deputați - 55 au prezentat certificatele. De la BCS, din 32 deputați - 14, iar de la „Șor”, din 6 deputați - 3.

„Deja e mai bine”, a afirmat Grosu. 

În total 72 deputați au prezentat copiile certificatelor de vaccinare. În ședința din 16 septembrie 2021, Grosu a anunțat că doar 49 deputați au prezentat la secretariatul Parlamentului copiile certificatelor de vaccinare. 

Grosu a mai anunțat că, din cadrul secretariatului Parlamentului, din 28 de persoane - 22 au prezentat certificatele; din funcționarii publici, din 221 - 161 au prezentat; personal auxiliar, din 101 - 63 au prezentat. 

Președintele Parlamentului a făcut apel către celelalte persoane, nevaccinate, să meargă să se imunizeze, și a anunțat că Parlamentul este gata să ofere asistență, să contacteze medicii, în caz că este nevoie.