UPDATE // 12:51 // Svetlana Sccripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului. Dânsul avea 46 de ani.

„Vizual nu au fost depistate semne de moarte violenta , dar ulterior după finisarea expertizei medico -legală ne vom putea expune asupra acestui aspect”, a precizat Scripnic.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cadavrul unui bărbat a fost găsit așezat pe scaun, într-un vagonet, pe teritoriul parcului de distracții „Aventura Parc”, din sectorul Buiucani al capitalei.

Cadavrul a fost găsit de către paznicul care a alertat poliția. Cadavrul zăcea pe un scaun din interiorul unui vagonet, care avea geamul deteriorat și ușa încuiată. La fața locului a intervenit grupul operativ din cadrul IP Buiucani, dar și un medic legist.

Solicitat telefonic, Oleg Berliba, șeful IP Buiucani, a confirmat informația pentru Deschide.MD. Potrivit lui Berlima preliminar s-a stabilit că este vorba despre un bărbat  cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, dar care nu ar avea semne de moarte violentă.

„În prezent se interprind acțiuni de urmărire penală și nu vă pot oferi mai multe detalii despre acest caz la această oră”, a precizat Berliba.

Anagajații IP Buiucani au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul, identitatea acestuia, dar și circumstanțele în care a survenit decesul.