După meciul de sâmbătă, dintre echipa națională de rugby a Poloniei și cea a Republicii Moldova, desfășurat în cadrul Trofeului Europei, câțiva membri ai echipei poloneze au mers într-un local din Chișinău pentru a serba victoria, însă distracția s-a terminat cu venirea polițiștilor la fața locului din cauza că rugbyștii au stricat un ascensor din Centrul Comercial Atrium.

Informația fost confirmată de șeful Serviciului de presă al Poliției Capitalei Adrian Jovmir. Potrivit datelor oferite de poliție, patru petrecăreți din echipa de rugby a Poloniei au chemat poliția fiindcă ascensorul în care se aflau s-a blocat între etajul 3 și patru al centrului comercial Atrium din Chișinău. Ajunși la fața locului, oamenii legii, au constatat că de fapt ascensorul s-a blocat din cauza că cei patru rugbyști, care erau în stare de ebrietate, au început să lovească cu picioarele și pumnii în pereții ascensorului, au stricat și camera de luat de vederi iar mai apoi au început să sară în ascensor, lucru care a dus la blocarea unității tehnice.

Poliția investighează acum cazul și cel mai probabil vor fi sesizați și reprezentanții ambasadei Poloniei. Potrivit surselor Deschide.MD, pagubele aduse de cei patru rugbyști se ridică la suma de 400 de mii de lei. 

Selecționata de rugby a Moldovei a suferit sâmbătă a patra înfrângere consecutivă în Divizia Trophy a Campionatului European după ce echipa Poloniei a învins cu scorul de 3-15.