Un tânăr a fost băutut cu bestiliate de către alți doi tineri din cauza geloziei. Incidentul a avut loc ieri în localitatea Codreanca, din raionul Strășeni. Oamenii legii au fost alertați de către o tânăr în vârstă de 29 de ani, despre faptul că concubinul și fratele său, l-au snopit în bătaie pe un tânăr de 26 de ani.

La fața locului, tânăra le-a spus polițiștilor că se întorcea acasă, din ospeție de la părinții concubinului, iar la poartă a văzut cum concubinul ei în vârstă de 33 de ani și fratele ei de 26 de ani, loveau cu picioarele în cap victima care zăcea însângerată la pământ.

Preliminar, s-ar fi stabilit că, concubinul tinerei l-ar fi luat la pumni pe tânărul de 26 de ani din cauza geloziei.

Tânărul de 26 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat în stare gravă la spital unde a fost internat în secția de reanimare, iar cei doi agresori au fost încătușați și escortați la IP Strășeni, ulterior fiind reținuți pentru 72 de ore.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele.

Amintim că tot ieri, din cauza geloziei, în curtea unor blocuri de locuințe din municipiul Bălți, un bărbat l-a împușcat și înjunghiat pe amantul soției sale, după care s-a strangulat în subsolul blocului de locuințe.