UPDATE // 12:00, 03.08.2021 // Primăria municipiului Chișinău vine cu precizări referitor la informaţia difuzată pe 2 august, a.c., privind numărul beneficiarilor de ajutor material unic în mărime de 700 de lei, pentru pregătirea către noul an de studii 2021-2022. Primăria susține că s-a produs o eroare, pentru care își cere scuze.

Astfel, conform informaţiei actualizate, cca 8000 de elevi din familii defavorizate din municipiu vor primi acest ajutor, la fel ca și în anul trecut, iar pentru aproximativ 6500 de copii, sursele financiare au fost deja repartizate. Următoarea tranşă este destinată copiilor care acced în sistemul educaţional.

Ajutorul financiar destinat familiilor defavorizate, pentru pregătirea către noul an școlar, este acordat în baza listelor perfectate de Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de Consiliul profesoral.

Beneficiarii îşi pot ridica banii prin intermediul filialelor Î.S. „Poşta Moldovei", în perioada 02.08.2021-02.11.2021, la prezentarea actului de identitate.  

ȘTIREA INIȚIALĂ

Primăria municipiului Chișinău va oferi de mâine, 2 august, ajutor material unic în valoare de 700 de lei pentru 6500 de copii din familii defavorizate, transmite MOLDPRES.

Direcția generală sănătate și asistență socială a Primăriei municipiului Chișinău a anunțat că a transmis către Î.S. „Poşta Moldovei” banii, reprezentând ajutorul material unic destinat copiilor din familiile defavorizate. Potrivit informației, de acest ajutor material unic, în valoare de 700 de lei vor beneficia circa 6500 de copii și are ca scop pregătirea copiilor pentru noul an școlar.

Ajutorul financiar este acordat în baza listelor perfectate de Comisia multidisciplinară intraşcolară pentru protecţia copilului în situaţie de risc şi aprobate de Consiliul profesoral.

Beneficiarii îşi pot ridica banii prin intermediul filialelor Î.S. „Poşta Moldovei”, în perioada 02.08.2021-02.11.2021, la prezentarea actului de identitate.