Polițistul de frontieră Chiril Guzun este cel care a salvat, sâmbăta trecută, tânăra de 27 de ani ce a încercat să-și pună capăt zilelor consumând mai multe pastile.

Chiril Guzun este polițistul de frontieră care își onorează cu demnitate misiunea la frontieră, dar și în afara orelor de serviciu. Unde dă dovadă de responsabilitate și spirit civic față de semenii care sunt în impas… Sâmbătă, era trecut de miezul nopții când cineva din cunoșcuți i-a transmis mai multe mesaje stranii, unde o tânără ar intenționa să-și pună capăt zilelor.  Mesajele de adio erau transmise unei prietene care se află peste hotarele țării, iar cea din urmă a contactat mai multe persoane din Republica Moldova care ar putea interveni în ajutorul tinerei aflată în dificultate”, se arată într-un comunicat al IGPF.

Instituția a adăugat că strigătul de ajutor a fost auzit de inspectorul principal Chiril Guzun care, fără a sta pe gânduri, s-a deplasat la adresa de domiciliu a tinerei, concomitent solicitând intervenția și altor autorități competente.

Ajuns la fața locului, polițistul de frontieră a constatat că tânăra, în vârstă de 27 de ani, deja era inconștientă. În unul din mesajele de adio, aceasta a afirmat că administrase mai multe pastile. Totuși, acționând rapid și cu tenacititate a reușit să ajungă la timp, salvându-i viața”, precizează Poliția de Frontieră.

Amintim că o tânără din Chișinău a încercat să-și pună capăt zilelor, fiind într-o stare de depresie. Cazul a avut loc în noaptea spre 31 iulie în sectorul Centru al capitalei. Aceasta a consumat mai multe pastile și s-a intoxicat.

Detalii: O tânără din Chișinău a încercat să-și pună capăt zilelor. Medicii au reușit să-i salveze viața