Partidul Democrat din Moldova a emis un comunicat prin care anunță că condamnă atacurile la adresa vicepreședintelui PDM Alexandru Pînzari.

„Acesta este un profesionist, un patriot și un om căruia îi pasă de țară, iar în funcțiile pe care le-a deținut ca șef al IGP și ca ministru al Apărării, a luptat cu criminalitatea și a avut grijă de securitatea țării și a cetățenilor. Considerăm că prin reținerea acestuia, unii dintre cei care ar fi trebuit până acum să lupte cu hoții și corupții încearcă astfel să se dea bine pe lângă noua putere. Cerem tuturor să nu se grăbească să îl judece și să îl condamne pe Alexandru Pînzari. Credem că dlui Pânzari i se va face dreptate și sperăm că acesta va avea parte de o justiție corectă, așa cum li s-a promis cetățenilor în această campanie electorală”, transmite PDM. 

Amintim că, ex-ministrul apărării, Alexandru Pînzari, a fost reținut de ofițerii SIS și procurori, după ce în această dimineață au avut loc percheziții la domiciliul său.

Detalii: UPDATE // PCCOCS, despre reținerea în dosarul „Damir”: A fost reținută o persoană ce „ocupa funcții de conducere în cadrul IGP al MAI”

Detalii: Prima reacție a lui Alexandru Pînzari, după ce a fost reținut: Să nu se grăbească nimeni să mă ardă pe rug