UPDATE // 13:38 // Cuțitarul s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 48 de ani, originar din Edineț, care ar fi vrut să se sinucidă.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că incidentul a avut loc în amiaza zilei, pe strada Burebista.

„Trecătorii au sesizat poliția despre faptul că un bărbat amenință că își pune capăt zilelor, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO. Bărbatul care vizibil era în stare de ebrietate ținea la gât un obiect ascuțit. Polițiștii au intervenit promt și l-au imobilizat pe individul care opunea rezistență fiindu-i aplicate cătușele, iar ulterior escortat la inspectorat. Dânsul nu a putut explica motivul pentru care a recurs la acest gest”, a conchis Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să menționeze că bărbatul a urmează a fi sancționat pentru huliganism nu prea grav.

Știrea Inițială

Momentul în care a un bărbat este reținut de oamenii legii, în fața un centru medical din sectorul Botanica,a fost surprins de un martor ocular care a expediat imaginile în adresa redacției Deschide.MD. Potrivit autorului, bărbatul ar fi fost înarmat cu un cuțit cu care ar fi încercat să-i atace pe polițiști.

Din imagini se vede cum trei polițiști îl imobilizează pe individ și-l încătușează.

Știrea se actualizează.