UPDATE //09:09 // IGP anunță că în unul dintre automobilele implicate în accident se afla și un copil de 2 ani. Acesta a ajuns împreună cu părinții la spital.

„În accidentul, de noaptea trecută, din Sîngerei s-a stabilit că în automobilul de marca Audi se aflau trei persoane, șoferul de 38 de ani a fost transportat la spital până la venirea poliției, iar pasagerii de 59 și 51 de ani au decedat pe loc.  În automobilul de marca Mercedes se afla și un copil de aproximativ 2 anișori, care a fost transportat la spital împreună cu părinții”, se arată în comunicatul IGP.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane au murit, iar altele două au ajuns la spitla, după ce o mașină a ieșit pe contrasens și s-a izbit în alt automobil. Tragedia a avut loc noaptea trecută în apropiere de localitatea Coșcodeni, din raionul Sîngerei.

Potrivit IGP, polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Audi, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, locuitor al satului Coșcodeni, având ca pasager un alt bărbat de 51 de ani din satul Glinjeni raionul Fălești, în circumstanțe necunoscute, preliminar, a ieșit pe banda de sens opus și a tamponat frontal automobilul de marca Mercedes la volanul căruia se afla un tânăr de 26 de ani având ca pasageră soția de 25 de ani, ambii locuitori ai satului Dumbrăvița din raionul Sîngerei.

În urma impactului, două persoane din automobilul Audi au decedat pe loc, iar cei din Mercedes au fost transportați la spital cu diverse traumatisme

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.