Cele două tinere de 16 și 20 de ani, care cu puțin timp în urmă s-au aruncat în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuințe din municipiul Bălți, au lăsat mesaje de adio în care își cer iertare de la cei apropiați. Poliția încă nu a stabilit motivul care le-a făcut pe acestea să recurgă la acest gest disperat.

Potrivit poliției, cadavrele celor două tinere au fost găsite lângă scara unui bloc de locuințe dinBălți, dar în care niciuna dintre victime nu locuia. Ambele fete au lăsat bilețele de adio, dar niciuna dintre ele nu a menționat motivul pentru care și-au pus capăt zilelor.

FLASH // Tragedie în Bălți. Două tinere de 16 și 20 s-au aruncat în gol de la etajul 13

În unul dintre bilețele de adio, una dintre victime și-a ceurt iertare de la mama sa, dar și a lăsat adresa unde locuiește.

Eu sunt F. E. R. „Mama, iartă-mă pentru tot și vreau să știi că te iubesc. Și transmite-i fratelui meu că îl iubesc. Iartă-mă pentru toate! Eu locuiesc pe strada Chișinăului . Vă iubesc!”


În cel de-al doilea bilețel de adio, cea de a doua fată își cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din pușcărie, dar și roagă ca nimeni să nu fie învinuit de moartea sa.

„F###, eu te iubesc și iartă-mă că nu am putut să te scot din închisoare! Rog nimeni să nu fie învinuit de moartea mea! Nume prenume - neclar 6.02.2004”