(UPDATE 13.35): Perchezițiile la domiciliul ministrului Agriculturii, Eduard Grama, s-au finalizat. Potrivit surselor Deschide.MD, demnitarul urmează să fie escortat la CNA pentru a fi audiat.

(UPDATE 11.35): Sursele Deschide.MD susțin că ofițerii CNA și procurorii anticorupție s-au deplasat la domiciliul ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama. Organele de anchetă urmează să desfășoare percheziții legate de dosarul privind tentativa de înstrăinare a celor 30 de hectare de teren din comuna Stăuceni.

Percheziții la Ministerul Agriculturii și in biroul ministrului Agriculturii!  Procurorii anticorupție în comun cu ofițerii CNA au descins în această dimineață la sediul Ministerului Agriculturii.

"Confirmam acțiunea. În acest moment au loc perchezitii în sediul Ministerului Agriculturii în dosarul privind tentativa de înstrăinare a celor 30 de hectare de teren din comuna Stăuceni. Mai multe detalii la aceasta etapa nu putem da", a declarat pentru Deschide.MD Angela Starinschi.