UPDATE // 11:45 // Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) confirmă captura de #droguri demascată de comun cu ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații și Serviciul Vamal al Republicii Moldova. Captura de droguri, însă, nu este deocamdată expertizată, iar investigațiile sunt în fază activă. Prin urmare, în cel mai scurt timp posibil, PCCOCS va reveni cu date suplimentare, în măsura în care acestea nu ar împiedica buna desfășurare a investigațiilor.

UPDATE // 11:04 // Surse apropiate anchetei ne-au comunicat că întreaga cantitate de heroină a fost introdusă pe teritoriul R.Moldova în cantități mici, prin intermediul TIR-urilor, iar astăzi a fost depistată într-un depozit în timp ce persoanele suspecte încercau să schimbe locația celor 235 de kg.
 
ȘTIREA INIȚIALĂ
 
O captură record de heroină a fost depistată pe teritoriul Republicii Moldova, anunță Poliția. Gruparea criminală internațională a fost demascată ca urmare a unei operațiuni transfrontaliere - INI, PCCOCS și Serviciul Vamal.
 
Potrivit surselor Deschide.MD pe acest caz ar fi fost reținute două persoane de origine turcă. Heroina în cantitate de 235 kg urma să fie transporatată din Moldova spre Germania. Cazul a fost investigat timp de 8 luni. 
 
Oamenii legii urmează să vină cu alte detalii.