Un medic obstetrician ginecolog din cadrul Centrului Perinatal nivelul III de la IMSP Institutul Mamei și Copilului a trecut în neființă după o luptă cruntă cu cancerul. Este vorba despre Natalia Arnaut, care avea doar 34 de ani.

„Administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului își exprimă cu nespusă tristețe și durere, regretul profund față de trecerea în neființă a colegei noastre Natalia Arnaut, medic obstetrician ginecolog în cadrul Centrului Perinatal nivelul III, care a dus timp de câțiva ani o luptă cruntă cu o boală nemiloasă. Am pierdut o persoană cu un caracter deosebită și un specialist desăvârșit, care a activat cu dedicație și profesionalism în susținerea colegilor și pacienților instituției. În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie și le transmitem sincerele noastre condoleanțe. Dumnezeu să-o odihnească în pace!”, se arată în mesajul instituției medicale. 
Natalia Arnaut suferea de cancer de sân. La 32 de ani afecţiunea i-a fost depistată când era deja într-un stadiu avansat.
 
În toamna anului 2019 Natalia Arnaut a vorbit în cadrul unui interviu pentru TV8 prin ce a trecut înainte să afle de boală, dar și după ce a fost diagnosticată.