UPDATE //16:57 // Solicitată telefonic, Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Rezina, a declarat pentru Deschide.MD că accidentul s-a produs în jurul orei 15:20, în apropiere de localitatea Trifești, din raionul Rezina.

„La fața locului oamenii legii au stabilit că în accident a fost implicat un automobil de marca Hyundai Atos și un camion de marca DAF. Șoferul automobilului Hyundai, un tânăr de 25 de ani, a intrat într-o curbă cu exces de viteză și a pierdut cotrolul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu camionul care era condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani. În urma impactului, tânărul a murit pe loc până la venirea ambulanței”, a declarat Băetrău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

UPDATE // 16:46// Potrivit poliției, preliminar s-a stabilit că șoferul automobilului ar fi efectuat o depășire fără a se asigura și s-a izbit în TIR-ul care venea din partea opusă.

O persoană a murit, după ce mașină cu care se deplasa s-a ciocnit violent cu un TIR. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă în raionul Rezina.

ȘTIREA SE ACTUALIZEAZĂ