Șoferul unei mașini de marcă Tayota a fost fixat cu radarul ieri seara, 9 iunie 2021. Acesta se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sîngerei, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP. Potrivit INSP, soferul ar fi spus că „mai bine provoacă o tragedie, decât să oprească mașina”.

Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând viteza și punând în pericol alți participanți la trafic. Așa și a făcut. Pe strada Independenței din orașul Sîngerei conducătorul auto, din cauza vitezei s-a ciocnit într-o mașină Toyota Carolla, care era parcată pe marginea carosabilului.
 
La volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi și se afla în stare de ebrietate, 0,93 mg/l. În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la SR Sîngerei pentru îngrijire medicală.
 
La moment, este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.