Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (D.R.R.M) din cadrul Guvernului României ar putea colabora cu Asociația Investitorilor Români în Republica Moldova (AIR). Subiectul a fost discutat de secretarul de Stat al D.R.R.M, Adrian Dupu, cu Dan Nuțiu, director executiv al AIR în R.Moldova.

„Discuțiile s-au axat pe situația companiilor cu capital românesc în Republica Moldova și posibilitățile de colaborare dintre DRRM și AIR. În acest moment sunt peste 1700 de firme cu capital parțial sau integral românesc în stânga Prutului. Totodată cei doi au discutat despre importanța promovării companiilor românești pe piața moldovenească”, anunță D.R.R.M într-o postare pe Facebook. 
Menționăm că, Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova reprezintă o structură înființată în februarie 2020 în cadrul aparatului de lucru al Guvernului României, în coordonarea prim-ministrului, cu scopul de a contribui la realizarea politicii statului român de consolidarea comunității de limbă, cultură, religie, spiritualitate și istorie care stă la baza relației României cu Republica Moldova.